Cupluri de aur si diamant premiate la domiciliu de municipalitate

0 197

43 de cupluri de aur şi diamant din municipiul Botoşani vor fi premiate de municipalitate. Şi pentru a preveni răspândirea COVID 19 primarul Cătălin Flutur a anunţat că de această dată cuplurile nu vor mai veni la Primărie.  Angajaţii instituţiei vor ajunge la domiciliul celor premiaţi pentru a le oferi diplomele şi banii.

„Chiar și în perioade în care suntem puși la grea încercare, precum cea pe care o traversăm în prezent, este firesc să nu uităm de normalitate, de bunul mers al lucrurilor, de bucuriile pe care le putem oferi celor din jurul nostru, de respectul și dragostea pe care le datorăm celor mai în vârstă.
Vom premia peste câteva zile 43 de cupluri de seniori din municipiul nostru, cu ocazia împlinirii a 50, respectiv 60 de ani de căsnicie.
Stimate doamne și stimați domni, îmi face o deosebită plăcere să vă transmit cu acest prilej, din toată inima, cele mai calde urări de sănătate și de bucurii, de putere de a trece peste toate problemele cu care ne confruntăm! Vă felicit pentru faptul că sunteți modele demne de urmat pentru întregul nostru oraș, pentru noi toți și vă mulțumesc pentru exemplul pe care îl oferiți, în numele tuturor botoșănenilor! Vă iubim și vă prețuim, așa cum meritați!
Ținând cont de amenințările legate de epidemia de coronavirus, de restricțiile legale impuse în această perioadă și de grija pentru respectarea măsurilor de protecție instituite, de această dată nu vom putea organiza o ceremonie specială, un eveniment public, în cadrul căruia să vă conferim diplomele și premiile financiare (500 de lei pentru fiecare din cele 32 de cupluri care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, respectiv 1000 de lei pentru fiecare din cele 11 cupluri care împlinesc 60 de ani de la căsătorie).
Acestea vor ajunge la dumneavoastră individual, începând de săptămâna viitoare, prin grija colegilor mei din primărie. Veți fi sunați personal și vi se va comunica modalitatea în care veți intra în posesia diplomelor și a premiilor fără riscurile de sănătate pe care le presupune organizarea unui eveniment public.
Încă o dată, din suflet, la mulți ani!”
este mesajul primarului Cătălin Flutur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata