Cupa Romaniei : FC Botosani – CFR Cluj 4 – 3 (1-1)

0 394

FC Botoşani e în optimi! Deac bate sus, dar loveşte doar bara transversală şi pune capăt unei serii în care clujenii au ratat de trei ori de la punctul cu var!

4-3: Bordeianu bate în stânga lui Duka, portarul croat e inspirat şi-şi ţine echipa în viaţă

4-3: Alexandru Păun execută lamentabil, Pap ghiceşte colţul şi calificarea stă în gheata lui Bordeianu!

4-3: Jonathan Rodriguez, marcatorul din timpul regulamentar, bate şi el foarte bine şi gazdele sunt la un pas de calificare!

3-3: Înscrie Omrani, cu o execuţie sigură

3-2: Moruţan bate în vinclu şi moldovenii trec în avantaj

2-2: Nistor trage pe jos, în dreapta lui Pap, dar goalkeeper-ul reuşeşte să respingă

2-2: Duka ghiceşte colţul, dar execuţia lui Târnovan e prea bună

1-2: Mureşan execută sus şi deschide seria penalty-urilor cu un gol


20:30 Finalul prelungirilor la Botoşani. Echipa care merge mai departe se va decide la loviturile de departajare.


20:19 Deac execută cu efect o lovitură liberă aproape de pe tuşa laterală, un mini corner, balonul se duce direct pe spaţiul porţii, însă Pap reuşeşte să respingă.


20:03 Coman reacţionează târziu, după ce Omrani i-a aşezat bine o minge cu capul, după o pasă lungă, iar acesta a intrat în careu, dar s-a apropiat prea mult de portarul Eduard Pap, care a reuşit să-l blocheze.


19:56 A început prima repriză a prelunigilor la Botoşani.


19:52 Finalul primelor 90 de minute! Urmează prelungirile.


19:33 După un corner executat de Deac şi respins de apărarea botoşănenilor, Alexandru Vlad a încercat un şut de la distanţă, puternic, iar mingea a trecut foarte aproape de barad din stânga porţii lui Eduard Pap.


19:27 GOOOOOL FC Botoşani! Târnovan centrează cu efect din partea stângă, iar mingea ajunge la Jonathan Rodriguez, care reuşeşte să restabilească egalitatea pe Municipalul din Botoşani.


19:20 Alexandru Vlad a executat lung o lovitură de la margine, Omrani a reluat cu capul pe spate, mingea a revenit la atacantul care a deschis scorul, iar acesta a centrat în forţă din lateral, însă Pap a ieşit şi a reţinut balonul.


19:05  A început meciul.


18:49 Pauză pe Municipalul din Botoşani.


18:43 GOOOOOOL CFR! Omrani spală ruşinea ratărilor anterioare şi pune latul, din cădere, la o centrarea a lui Marius Coman din partea dreaptă, după o recuperare a clujenilor la mijlocul terenului.


18:38 ŞANSĂ URIAŞĂ RATATĂ DE CFR! Omrani îşi trece în cont cea mai mare ocazie a CFR-ului. Lansat bine în bandă, liber, după o pasă de la mijlocul terenului, atacantul francez a scăpat singur cu Pap, dar a şutat mult peste din careu.


18:33 Ocazie uriaşă pentru FC Botoşani. Rodriguez execută înşelător o lovitură liberă din partea stângă de atac, mingea deviată de un adversar a ajuns în faţa porţii, de unde Plămadă nu a putut-o împinge în poartă, ajungând cu un întârizere la întâlnirea cu balonul. MIngea s-a scurt în aut de poartă.


18:24 Gol anulat eronat CFR-ului. Moutinho reuşeşte o acţiune bună în bandă, ajung pe tuşă de unde centrează, mingea ajunge la Omrani în careu şi acesta reia cu capul în plasă, profitând de o ieşire hazardată a lui Pap, însă reuşita CFR-ului este anulată pentru că mingea ar fi părăsit suprafaţ de joc în momentul centrării din partea stângă. Reluările ulterioare de la TV au arătat că nu a fost aşa.


18:14 Deac a reuşit o acţiune bună în bandă, a pasa pentru Moutinho în marginea careului, iar acesta a şutat din prima, Pap a respins în faţă de unde Culio reluat în pieptul său, din cădere, dar asistentul a ridicat din nou fanionul pentru ofsaid. De această dată semnalizarea a fost corectă.


18:13 Omrani e oprit eronat din acţiune. Trei jucători ai CFR-ului au scăpat spre poarta lui Pap, după o pasă de la mijlocul terenului, însă asistentul a ridicat greşit fanionul şi a semnalizat un ofsaid inexistent.

 

sursa prosport.ro


Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata