Cupa Maxim la fotbal, de 1 iunie

0 723

Devine o tradiţie ca pe 1 iunie, omul de afaceri Maricel Maxim prin intermediul societăţii Maxim Construct să organizeze Cupa Maxim la fotbal. Competiţia sportivă se adresează copiilor din judeţ cu vârsta de până la 15 ani.

„Ca de obicei, pe data de 1 iunie, mă implic în organizarea de evenimente sportive şi recreative dedicate copiilor. În acest an voi organiza şi sponsoriza a II-a ediţie a cupei MAXIM la fotbal copii, competiţie care se adresează copiilor din judeţul Botoşani cu vârsta până la 15 ani.
Evenimentul va avea loc la tabăra şcolară Agafton, iar în acest an şi-au anunţat participarea 10 echipe din Blândeşti, Băluşeni, Botoşani, Curteşti şi Vorona. Dintre aceste echipe vor fi şi două echipe de copii cu cerinţe educaţionale speciale pentru a-i ajuta şi în acest fel la integrarea în învăţământul de masă.
Cred că doar implicându-ne în acest gen de activităţi vom reuşi să atragem copiii către sport şi să-i desprindem, atât cât putem, de telefoane, tablete şi alte device-uri. Sper că în ediţia următoare să-şi anunţe participarea cât mai multe echipe din judeţul Botoşani şi acest eveniment să aibă o mai mare amploare.”, a declarat Maricel Maxim, administratorul Maxim Construct.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata