Aldet

Cristian Achiței despre eșecul licitației la drumul strategic: „Am recomandat insistent să se organizeze licitația pe loturi, echivalente cu cele cinci tronsoane”

0 432

Deputatul PNL Cristian Achiței, un fervent critic al actualei conduceri a Consiliului Județean a postat pe Facebook o potențială soluție pentru realizarea drumului strategic. Acesta a spus ca împărțirea pe cinci tronsoane ar fi dus la găsirea unor firme interesate de licitație, dar fiind un proiect mamut oamenii de afaceri nu sunt interesați. Redam mesajul mai jos:

Cauzele eșecului: Incompetența și încăpățânarea pesediștilor

Trebuie să constat, fără nicio plăcere, că am avut dreptate spunând public ori de câte ori am avut ocazia că pesediștii de la Consiliul Județean greșesc atunci când scot la licitație într-un singur lot întregul proiect al Drumului Strategic, reducând drastic șansele ca lucrarea, atât de importantă pentru botoșăneni, să poată fi atribuită unui constructor.
Am recomandat insistent să se organizeze licitația pe loturi, echivalente cu cele cinci tronsoane în care a fost împărțită investiția la început. Eu am spus, eu am auzit.
Încăpățânarea tovarășilor pesediști de a face cum îi taie pe ei capul a dus la eșecul celor două licitații organizate, ultimul consemnat chiar în urmă cu câteva zile.
Este o bătaie de joc și o sfidare la adresa a zeci de mii de botoșăneni, a căror răbdare a ajuns, pe bună dreptate, la limită, așa cum o arată protestele masive organizate în ultimii ani. (…) Botoșănenii au încă o dată de suferit de pe urma nepriceperii și încăpățânării de neînțeles a reprezentanților unui partid incapabil să facă investiții în acest colț de țară.”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata