parlamentare sus
achitei top

Cristian Achitei, deputat PNL, sustine ca deputatii PSD nu doresc Autostrada Moldovei : „Au votat ei cuminciori și disciplinați așa cum le-a cerut partidul”

0 427

Deputatul liberal Cristian Achiţei a declarat că deputaţii social democraţi  nu sunt de acord cu Autostrada Moldovei, respectiv Tg. Mureș – Iași – Ungheni.

psd parl jos

„Deși se bat cu cărămida în piept că sunt pentru Autostrada Moldovei, Tg. Mureș – Iași – Ungheni, tovarășii Marius Budăi, Costel Lupașcu, Tamara Ciofu și Răzvan Rotaru au votat ei cuminciori și disciplinați așa cum le-a cerut partidul, adică PENTRU BLOCAREA LEGII PRIVIND AUTOSTRADA A8 prin retrimiterea proiectului la comisii!

Din fericire, numărul deputaților normali la cap, care chiar doresc să se facă autostrăzi în țara asta, a fost mai mare și propunerea pesedistă de retrimitere la comisii a fost blocată (vot 84 la 81).

Ca urmare, mâine se va da votul final în plenul Camerei Deputaților pentru această lege. Firește că voi vota DA din toată inima. Și sper să nu avem cu toții surpriza uriașă de a constata că se opun prin vot Autostrăzii Moldovei tocmai numiții de mai sus, tovarășii deputați PSD de Botoșani!!!

P.S.: Acum nu mai dă niciun tovarăș pesedist vreun comunicat de presă ca să se laude că blochează o investiție vitală pentru întreaga Moldovă?”, susţine Cristian Achiţei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata