Cotizatii de peste 1 milion de lei sunt platite de Primarie in acest an – Document-

0 201

Peste 1 milion de lei reprezintă plata cotizaţiilor la organismele asociative din care face parte Municipiul Botoşani în acest an. Cotizaţiile pe care le va plăti municipalitatea au fost aprobate de aleșii locali în ședința de săptămâna trecută. 

Cea mai mare sumă  va fi plătită Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Zona Metropolitană” Botoşani. Această structură va primi 918.000 de lei. „Cotizaţia municipiului este 400.000 lei. Pentru anul acesta au cerut un buget suplimentar pentru proiecte, respectiv 200.000 de lei. Suma de 300.000 de lei reprezintă diferenţa pentru Studiul de Fezabilitate care s-a finalizat pentru şoseaua de centură a municipiului Botoşani prin Curteşti. Anul viitor, municipalitatea va plăti Uonei Metropolitane doar cotizaţia de 400.000 de lei”, a spus Cosmin Andrei, viceprimar al municipiuliu.

60.080 de lei este suma pe care munipalitatea o achită la Asociaţia Municipiilor din România. AMR este o organizaţie neguvernamentală, apolitică, înfiinţată pentru sprijinirea şi reprezentarea intereselor autorităţilor locale, la nivel naţional şi internaţional. Cuprinde toate cele 103 municipii şi sectoarele Municipiului Bucureşti.

Municipalitatea va mai plăti în acest an 98.000 de lei ADI „Aqua” și 63.270 de lei Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Ecoproces”.

La Asociaţia Grupul de Acţiune Locală,  structura care manageriază implementarea unor proiecte de interes local, din bugetul local va fi achitată cotizația de 36.050 de lei.

O cotizație 50.000 de lei va fi plătită pentru Asociaţia „Moldova se dezvoltă”, din care fac parte  șapte municipii fondatoare: Botoșani, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Piatra Neamț, Roman, Suceava și Vatra Dornei.

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata