Cosuri stradale trasformate in ghene de gunoi

1 786

Coşurile stradale din mai multe zone ale municipiului au fost transformate în ghene de gunoi. Unii botoşăneni preferă să lase sacii cu gunoi menajer în sau lângă coşurile stradale.

În ultima perioadă poliţiştii locali au aplicat sancţiuni pentru depozitarea deşeurilor în alte locuri decât special amenajate unor cetăţeni din Parcul Tineretului şi din zonele George Enescu, Prieteniei, Bucovina.
În acelaşi timp au fost sancţionaţi şi cei depistaţi mâncând seminţe în Centrul Vechi şi Parcul Junior.

„Aceste verificări vor continua până când ajungem la o situaţie acceptabilă şi civilizată, în care deşeurile menajere să fie lăsate la platformele special amenajate, iar coşurile stradale să fie folosite conform destinaţiei lor, ca în orice stat civilizat”, a declarat Cosmin Andrei.

O astfel de situaţie a fost reclamată şi de consilierul local Cătălina Lupaşcu.  „Pe strada Săvenilor 42-52, câteva zeci de persoane certate cu civilizaţia fac din trotuar şi coşurile de gunoi stradale depozite de gunoi menajer! Cred că e timpul să avem atitudine civică, să îi fotografiem, spre a putea fi identificaţi de Poliţia Locală! Vom ajunge ca ai noştri copii să se joace prin gunoaiele menajere ale unor persoane leneşe sau necivilizate”, este postarea pe facebook.

 

1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    Asta dovedeste ca autoritatile sunt incompetente in al lua masuri severe cu cei ce nu stiu sa pastreze curatenia dar stiu sa acuze ca orasul e murdar ,amenzi sau munca in folosul comunitati sa stranga cunoiul de la cosurile stradale poate asa se vor disciplina.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata