parlamentare sus
achitei top

Costica Macaleti, presedintele CJ, despre protestul de la apa : „Sunt directori cu lefuri suficient de bune. Să intre în dialog cu oamenii” – VIDEO –

0 757

Preşedintele Consiliului Judeţean, Costică Macaleţi, susţine că protestul salariaţilor de la Nova Apaserv are la bază lipsa comunicării dintre conducere şi reprezentanţii sindicali. „Dacă există un dialog constructiv între sindicate, conducerea societăţii şi Consiliul de Administraţie, în mod sigur vor găsi soluţii. Dialogul social este stipulat în lege şi trebuie să ţinem cont de el. Sunt directori cu lefuri suficient de bune. Să intre în dialog cu oamenii. Numai dialogul poate rezolva problemele. Dacă s-a ajuns la protest, înseamnă că nu a existat dialog. Directorii să discute cu oamenii, să le explice ce trebuie făcut, în limitele legale. Directorii ar trebui să-i înţeleagă pe oameni deoarece, dacă activitatea se blochează, nici ei nu există ca directori şi nici leafa pe care o primesc”, a spus Costică Macaleţi.

psd parl jos

Acesta susţine că nu există o echitaţie între salariile celor de la Nova Apaserv. „Nu este  o treabă corectă ca angajaţii să aibă salariul minim, iar cei care stau la birouri salarii mari. De la începutul mandatului am spus ca salariile directorilor de la Nova Apaserv sunt prea mari dar Consiliul de Administraţie al societăţii a rămas surd şi mut în privinţa numărului directorilor şi lefurilor acestora”, a precizat preşedintele CJ .

VIDEO

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata