1 martie andrei

Cort cu dezinfectant instalat in Piata Centrala. Catalin Flutur : „Din acest punct principal de acces spre piață poate fi controlat fluxul de persoane”

0 1.186

Un cort cu dezinfectant a fost instalat in Piaţa Centrală.  Primarul Cătălin Flutur susţine că persoanele care vor merge în piaţă se vor putea proteja în plus împotriva COVID 19. În acelaşi timp din acest punct principal de acces spre piață poate fi controlat fluxul de persoane.

„Am instalat astăzi un cort în apropierea Pieței Centrale, lângă Casa Cărții, pentru a-i proteja suplimentar pe botoșănenii care fac cumpărături. La intrarea și la ieșirea din piață aceștia își vor putea igieniza și dezinfecta mâinile în cortul instalat, cu substanțe adecvate, pe care municipalitatea le pune la dispoziția tuturor. De asemeni, din acest punct principal de acces spre piață poate fi controlat fluxul de persoane, astfel încât să putem evita aglomerația.
Scopul acestor măsuri este, desigur, acela de a diminua și mai mult posibilitățile de transmitere a coronavirusului COVID 19, sporind astfel gradul de securitate a populației orașului nostru.”, a spus Cătălin Flutur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata