Corneliu Popescu, președintele PMP Botoșani și-a anunțat candidatura la CJ: „Va fi o competiție care va însemna ceva anul acesta”

0 732

Corneliu Popescu, președintele Partidului Mișcare Populară Botoșani, și-a anunțat oficial candidatura la președinția Consiliului Județean. Popescu a exclus orice colaborare cu PNL arătându-se dezamăgit de prestația lor din ultima vreme, susținând ca alegerile ar trebui sa aibă loc în septembrie întrucât democrația nu trebuie sa aibă de suferit. 

Vreau să îmi exprim satisfacția că cele patru partide pentru prima dată la Botoșani arată prin candidații desemnați importanța pe care are o atât Botoșaniul cât și cetățeanul botoșănean. Sunt trei senatori pentru funcția de președinte la Consiliul Județean, doi senatori în funcție, și eu care sunt fost senator dar și un deputat în funcție care candidează. Este pentru prima oară când botoșănenii chiar au de unde să aleagă, prima oară când partidele politice realizează importanța președinției Consiliului Județean. Va fi o competiție care va însemna ceva anul acesta” a declarat Corneliu Popescu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata