Corectie financiara de 16 milioane de lei castigata de Primaria Botosani. Catalin Flutur : „Eram penalul de serviciu” – VIDEO –

0 903

Primăria Botoșani a câștigat la Înalta Curte de Casație si Justiție procesul privind o corecție financiară din proiectul: Reabilitarea sistemului de termoficare urbană la nivelul municipiului Botoșani Botoșani.
Municipalitatea a primit o corecţie financiară de 15,189 milioane lei la proiectul vizând „Reabilitarea sistemului de termoficare urbană”. Corecţia reprezintă 28,5% din valoarea totală a contractului şi a fost reţinută prin nedecontarea ultimelor lucrări din proiect. Cătălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a declarat că dacă în 2014 era „penalul de serviciu”, în prezent şapte dosare ale sale au fost clasate.

„Undeva prin 2014-2015 când clar eram ținta tuturor lucrurilor rele care s-ar fi întâmplat, eram penalul de serviciu. Aveam nu știu câte dosare. Nimeni nu a mai spus de atunci că în momentul de față am șapte clasări pe acele dosare existente sau nu. Eu am avut puterea să spun că aceste lucruri le va rezolva justiția. Săptămâna trecută a venit și ultima hotărâre de la Înalta Curte de Casație și Justiție în care am câștigat această sumă. Sunt foarte importanți pentru noi. O să vedem dacă nu vom fi și noi obligați să cerem majorări și penalități. Nu știu dacă statul român poată să înapoieze celor acuzați și partea de sănătate, demnitate, onoare”, a declarat Cătălin Flutur, primarul municipiului.
Cu cât municipalitatea va primi banii mai repede aceştia vor fi folisiţi pentru funcţionare şi dezvoltare.

VIDEO

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata