Copii folosiți în scop electoral fără acordul părinților

0 442

Copii folosiți în scop electoral fără acordul părinților. Într-un an electoral unele cadre didactice uită de profesia pe care o au și invită elevii la acțiuni culturale. Acestea se transformă însă în evenimente politice.

Un astfel de eveniment a avut loc azi. Elevii au fost invitați să participe la o acțiune culturală dedicata zilelor Mihai Eminescu. Ce însă nu au știut părinții și elevii este că evenimentul „Zilele Mihai Eminescu, Glorie Culturală” a fost organizat profesoara de muzica Doina Amarandei. Aceasta este si președinta filialei SOS de la Botoșani.

La acțiune a venit și senatorul Diana Șoșoacă.

„CONFERINȚA NATIONALA MIHAI EMINESCU BOTOSANI

Organizata de Cabinet parlamentar Senator Diana Iovanovici-Șoșoacă si Partidul S.O.S România Ed. A II-a”, a fost transmis de Diana Șoșoacă și pe pagina ei de socializare.

Așa au aflat și părinții ce se întâmplă la acțiunea culturală unde participau și copii lor.

„Dacă vreti sa faceți acțiuni politice nu implicati copiii, mai ales fără voia lor și aprobarea parintilor lor!!!!

 Copila mea a fost astăzi invitata de doamna de muzica de la clasa ei sa recite o poezie de Mihai Eminescu, pentru un eveniment organizat în cinstea poetului!!! Foarte frumos, am zis! Du-te, fata mea! Doar ca, dna profesoara a omis sa spună ca e un eveniment organizat de Diana Sosoaca și partidul condus de ea! Foarte urat ca dna profesoara nu a menționat acest lucru!  

 Nu am nimic cu niciun partid politic , dar faceți acțiuni cu oameni maturi nu cu niște copii care în loc sa-si fructifice timpul liber, și asa redus maxim, ajung sa va asculte vouă propaganda electorala!! ‼️RUSINE!!! ‼️ca am ajuns asa timpuri!”, este revolta unui părinte.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata