Conducători auto depistaţi băuţi la volan

0 567

Duminică, un bărbat de 23 de ani din comuna Hudeşti, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza localităţii de domiciliu, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, oprindu-se în şanţul de pe marginea drumului.
În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului în cauză.
Cu ocazia verificărilor efectuate a rezultat faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Totodată, conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere fără permis.

În aceeaşi zi poliţiştii Secţiei Rurale nr. 7 aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu au oprit pentru control pe raza localităţii Havârna un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea sa alcoolscopică, rezultând valoarea de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind ulterior condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Tot ieri poliţiştii Biroului Rutier au fost sesizaţi de un tânăr de 22 de ani cu privire la faptul că un conducător auto a acroşat cu roţile autovehicului o bordură, acesta fiind oprit la faţa locului de mai mulţi cetăţeni.
În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, în persoana unui bărbat de 44 de ani, din municipiul Botoşani.
Întrucât acesta se afla într-o stare vizibilă de ebrietate, s-a procedat la testarea sa alcoolscopică, rezultând valoarea de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În cauză a fost deschis un dosar penal şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata