locale psd
locale sus

Concert caritabil pentru sinistratii din blocul de pe strada Primaverii afectati de explozie

0 682

Municipalitatea a început demersurile pentru organizarea unui concert la Botoșani în urma căruia să fie colectată o sumă de bani care să fie donată locuitorilor din blocul afectat de explozie din strada Primăverii.
„Împreună cu Filarmonica Botoșani vom organiza un concert caritabil pentru a sprijini cetățenii din blocul afectat de explozie. Am avut o discuție preliminară cu dl director Sârbu și am obținut sprijinul dlui. În acest sens, în aproximativ o lună de zile estimăm că la Casa Sindicatelor va avea loc un concert cu artiști pe care îi vom anunța ulterior care împreună cu Filarmonica vor oferi un concert”, a declarat Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului Botoșani

Încasările vor fi donate în contul asociației de proprietari și vor fi folosite pentru reabilitarea blocului afectat de explozie. „După ce vom pune în vânzare biletele vom ține botoșănenii la curent cu evoluția demersurilor. Vom face invitații tuturor botoșănenilor precum și colegilor atât din politică cât și din administrație ca să participe la acest concert ținând cont de scopul nobil al demersului nostru. O să analizăm și prețul biletului sau a invitației care să fie cuprinse între 50 și 100 de lei”, a completat viceprimarul municipiului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata