parlamentare sus
achitei top

Comunicat ALDE – Călin Popescu Tăriceanu : „Realitatea e că nu am luat niciun ban, niciun leu mită sau alte foloase…Stire fake news, promovată de DNA…”

0 337

Președintele ALDE Călin Popescu-Tăriceanu a declarat, într-un interviu acordat pentru MEDIAFAX, că probabil, cu cererea DNA în cazul său, se doreşte ruperea coaliţiei, spunând că prin hotărârea din 2008 statul doar a intrat în legalitate cu privire la Microsoft. Călin Popescu-Tăriceanu acuză şi o campanie de „fake news” în cazul său.

 

psd parl jos

„La DNA nu s-a schimbat absolut nimic. Continuă să fie scurse informaţiile către presă pe surse judiciare, se dau informaţii false, se fac tot felul de presiuni pentru condamnarea unei persoane în opinia publică înainte de a fi judecată. Fenomenul pe care toţi l-am denumit telejustiţie este brevet marca DNA şi se demonstrează şi în cazul de faţă. Am aflat în ultimele 24 de ore, din surse bine informate, de la diferite canale de televiziune, că aş fi luat mită. Întâi, două milioane de euro, apoi 800.000 de dolari, după aceea 10% din comisionul din contract, după aceea 4 milioane. Ei bine, împotriva unei astfel de campanii de ştiri false, care este de fake news, promovată de DNA, eu nu am cum să mă apăr dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că eu până în acest moment şi cel mai probabil până săptămâna viitoare, eu nu am posibilitatea să consult dosarul şi să văd care sunt acuzaţiile care mi se aduc. Prin urmare sunt obligat, în condiţiile în care DNA scurge ilegal informaţii, să mă refer la ceea ce a apărut în spaţiul public. Realitatea e că nu am luat niciun ban, niciun leu mită sau alte foloase din partea sau în cadrul acestei afaceri denumite Microsoft. Acum, sigur că sunt supărat şi enervat ”, a spus Călin Popescu-Tăriceanu.

 

Interviul integral urmează să fie difuzat vineri, 9 noiembrie, ora 10.00 pe site-ul Mediafax.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata