Compania Hidroplasto anunță lansarea a două noi produse: Barieră de vapori pentru etanșarea rosturilor de dilatație și Covor din PVC

0 237

(P) Lansare produse iunie 2020

Compania Hidroplasto anunță lansarea a două noi produse: Barieră de vapori pentru etanșarea rosturilor de dilatație și Covor din Pvc.

Barieră de vapori se folosește la etanșarea rosturilor de dilatație atât la poduri cât și la construcții civile , industriale sau de anvergură.

Pvc-ul moale plastifiat este folosit încă din anul 1930 și este subiectul unei monitorizări constante.Unul din caracteristicile materialului este rezistență mare la îmbătrânire , rezistență la soluții acide și alkaline și se comportă la fel pentru toți agenții naturali ce pot apărea. Barieră de vapori se fabrică la dimensiune standard de 295×1,5 mm , însă la cerere putem fabrică produsul după specificațiile clientului.

Covorul de cauciuc pentru uz general :

– Poate fi utilizat că pardoseală sau se confecționează garnituri folosite la apă-canal, săli de sport, locuri de joacă pentru copii. Sunt utilizate pentru confortul animalelor, în grajduri, padocuri, grădini zoologice .

📌Caracteristici tehnice:
– Grosime: 3 mm, 4 mm, 5 mm, 6 mm, 7 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 14 mm, etc.;
– Lățime: 600 mm, 800 mm, 1000 mm, 1200 mm.

📌La cerere se poate confecționa și la alte dimeniuni în funcție de cerințele clientului.

📌Produsele sunt destinate numai persoanelor juridice , iar comandă minimă este de 1000 ml.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata