Compania botoșăneană Hidroplasto implicata în unul dintre cele mai mari proiecte rutiere din București – FOTO

0 553

Echipele Hidroplasto, societate aparținând omului de afaceri Cătălin Silegeanu, vor instala dispozitivele de acoperire rosturi de dilatatie tip Bj100 la Pasajul Strapungerea din cartierul Vitan la Culeea ll .Pasajul nou construit se afla la intersectia dintre Splaiul Unirii si Bulevardul Nicolae Grigorescu, un proiect de mare importanta pentru traficul din București , realizat in colaborare cu firma Delta Acm 93 Srl, Beneficiarul final fiind Primaria Capitalei. Străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, etapa II

În ceea ce privește străpungerea Nicolae Grigorescu-Splai Dudescu, în prima s-a realizat o bucată nouă de drum, de unde se termina bd. Nicolae Grigorescu până în Splaiul Unirii. Prima etapă a inclus un pasaj cu două penzi pe sens peste Dâmbovița, dar și un pod sol pentru virajele la dreapta. Pasajul este finalizat în proporție de 98%, de circa 2 ani, dar nu a fost deschis fiindcă trebuie mutate cablurile de înaltă tensiune.

Faza a doua a proiectului presupune lărgirea străzii Iuliu Hațeganu , după coborârea de pe pasajul Nicolae Grigorescu, la trei benzi pe sens, până la intersecția cu Șoseaua Vitan Bârzești.

Noua arteră va avea o lungime de 1,3 km, 6 benzi și 3 stații de autobuz și se estimează că va costa 63 milioane lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata