parlamentare sus
achitei top

Cod galben de ninsori valabil la Botoşani

0 1.068

Mateorologii au emis o avertizare cod galben de ninsori valabil și pentru județul Botoşani. Acesta este valabil din această seară de la ora 22.00 până mâine, 19 noiembrie, ora 10. 00.
Fenomene vizate: precipitații în general moderate cantitativ – ninsori, apoi lapoviță și ploaie
Zone afectate: Oltenia, vestul, centrul și nordul Munteniei

psd parl jos

      În intervalul vizat vor fi precipitații în general moderate cantitativ, la început mai ales sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar în dimineața zilei de luni, 19 noiembrie, treptat ninsorile se vor transforma în lapoviță și ploaie. Temporar vântul va avea unele intensificări cu viteze în general de 40…50 km/h.

Intervale de valabilitate: 18 noiembrie, ora 22 – 19 noiembrie, ora 22Fenomene vizate: ninsori în general moderate și strat de zăpadă
Zone afectate: Carpații Meridionali și Orientali, Munții Banatului, Moldova, estul și sudul Transilvaniei

       În cursul nopții de duminică spre luni (18/19 noiembrie) și pe parcursul zilei de luni (19 noiembrie) temporar va ninge în general moderat cantitativ și se va depune strat de zăpadă local mai consistent. Vor fi intervale de timp în care vântul va avea intensificări cu rafale ce vor atinge în medie 45…55 km/h, în special în sudul Moldovei.

   Interval de valabilitate: 19 noiembrie, ora 03 – 19 noiembrie, ora 18
Fenomene vizate: intensificări ale vântului, predominant ploi însemnate cantitativ
Zone afectate: Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei

     În Dobrogea, estul și nord-estul Munteniei vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…75 km/h. Vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie, iar cantitățile de apă vor depăși local 30 l/mp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata