Cezar Vizitiu, PMP: „Revine extremismul de dreapta în opoziție cu o stângă cu accente extreme ceea ce nu favoarizează dezbaterea ci doar un discurs anarhic”

0 265

PMP s-a oprit la 4,94% la nivel național nereușind să acceadă în Parlament. Rămânerea în afara arcului parlamentar a PMP-ului lasă o minoritate de dreapta, creștin-democrată, moderată, fără reprezentare. Revine în schimb puternic extremismul de dreapta în opoziție cu o stângă cu accente extreme ceea ce nu favoarizează dezbaterea ci doar un discurs anarhic, naționalist sau globalist. În orice caz noua “legislatură” nu lasă speranță pentru o reformă constituțională și administrativă necesară. Vom discuta probabil și peste 4 ani de teme majore ca alegerea primarilor in 2 tururi, reducerea numărului de parlamentari, eliminarea pesiilor speciale, reforma Curții Constituționale sau reformarea Instituției Avocatului Poporului. Sper să mă înșel..

În plan personal mulțumesc celor care mi-au acordat încredere prin vot duminică sau mi-au transmis gânduri bune, încurajatoare. Pe de altă parte această experiență îmi clarifică imaginea despre prietenie, apropiați, cunoștințe, vorbe, fapte, etc.

A fost o campanie în care am alergat pentru principii și oameni deopotrivă. Rămân la final cu o experiență pozitivă, cu relații noi și speranță în suflet. Am întâlnit tot felul de oameni, unii cu adevărat deosebiți, onorabili, frumoși!

Să auzim de bine!

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata