Cezar Vizitiu, candidat PMP la Camera Deputaților: „Botoșaniul are nevoie de o alternativă, nu de politicieni blocați în timp, care vin cu aceleași promisiuni neonorate la fiecare mandat”

0 204

Dragii mei, de mai bine de 20 de ani partidele politice din Botoșani susțin aceiași candidați în aceleași funcții, iar anul acesta majoritatea au făcut exact la fel, nepromovând niciun tânăr pe locurile eligibile.

Botoșaniul are nevoie de o alternativă, nu de politicieni blocați în timp, care vin cu aceleași promisiuni neonorate la fiecare mandat. Partidul Mișcarea Populară a văzut în mine o astfel de alternativă. Așa se face că acum, la doar 35 de ani, ocup primul loc din lista pentru Camera Deputaților din partea PMP.

Sunt tânăr, dar nu lipsit de experiență. După Colegiul Național „Mihai Eminescu”, am absolvit Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, însă am considerat că diploma de licență în Studii Politice nu îmi garantează automat și experiența necesară pentru a ocupa o funcție publică, așa că am ales să acumulez această experiență în sectorul privat.

Astfel, am activat la o multinațională cu profil automotive. În cei aproape șapte ani pe care i-am petrecut acolo, am învățat pornind de la cel mai de jos nivel tot ce ține de o funcție administrativă, de la execuția bugetară, până la urmărirea de contracte, și am aplicat toate acestea atunci când am avut de administrat echipe.

De asemenea, timp de trei ani am urmărit propriile proiecte antreprenoriale în zona imobiliară, însă apoi, alături de soția mea și de cei trei copii, am hotărât că este timpul să facem ceva pentru comunitatea noastră. Aș fi putut pleca într-un alt oraș sau chiar în străinătate, însă am ales să mă stabilesc aici, pe plaiurile natale, în Botoșani. Dar ce m-ar fi putut împinge să plec?

În primul rând, faptul că Botoșaniul a pierdut relația cu țara, a rămas în urmă, blocat în trecut, la fel ca politicienii care-l conduc de 20 de ani. Județele din jurul nostru obțin fonduri europene, se dezvoltă, în timp ce la nivel local viteza de reacție la astfel de oportunități este foarte întârziată, iar de multe ori ratăm momentul de a fi în pas cu inovația.

Cred că sunt o alternativă la această politică ce bate pasul pe loc. Deși vremurile pe care le parcurgem sunt complicate, am ales să asum această candidatură cât și valorile creștin – democrate, conservatoare, cum ar fi familia tradițională. Cred cu tărie că educația, sănătatea, siguranța publică și asigurarea locurilor de muncă trebuie să fie prioritare pentru orice guvernare. Plecând de la această viziune bazată pe valori creștin – democrate, trebuie să facem din Botoșani un loc potrivit pentru a ne crește copiii și îngriji bunicii, pentru a respecta și promova personalitațile și chiar pentru a implementa diverse idei de afaceri aici, acasă. Sper că veți avea încredere în viziunea mea pentru Botoșani la alegerile din 6 decembrie.

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata