Cetățenii sunt revoltați de starea străzilor nemodernizate din municipiul Botoşani. „Unde este domnul primar?”

0 1.674

Botoşănenii sunt revoltați de modul în care municipalitatea se ocupă de administrarea străzilor din municipiu. Un ultim semnal de alarmă cu privire la noroiul și gropile de pe străzile nemodernizate vine de la un botoșănean ce locuiește pe  strada Vâlcelei. 

„Multumesc primăriei Botoșani pentru acest drum care îl circulam in fiecare zi și adeseori se rupe ceva la mașina din cauza gropilor (cratere ) care sunt.

Strada Vâlcele este o strada din Botoșani unde noi botoșăneni plătim impozit de oraș

Unde este domnul primar sa vina și sa vadă aceasta strada cu mașina lui proprie ?”, este mesajul botoșăneanilor postat pe Facebook. Postarea a stârnit reacții din partea altor cetățenii ce locuiesc și în alte zone ale municipiului.

„Morti masii de parca str Izvoarelor paralela cu aceasta arata mai bine . noi suntem prosti ca inconjuram pe str Dobosari in loc sa iesim in strada !”

„Eu stau pe Doboșari și ca sa vin de prin grivita e mai usor decar sa ocolesc pe la pompieri,drumul e mereu așa mai vin cateodata cand se fac reclamatii,dau cu lama apoi pleacă și cand ploua e dezastru”

„Pe strada Crinilor si Grigore Antipa ati auzit dom’primar???sau dumneavostra sunteti de la Suceava si nu va interesează”.

„Si strada Izvoarelor Zimbrului Moara de foc Vulturului Eroilor Casin au aceeasi soarta vin covizii acusica sai votam” 

sunt doar câteva dintre mesajele botoșănenilor.

Fie că ar fi trebuit fi efectuate lucrări de investiții sau de reparații și intreținere acestea nu au avut loc în acest an așa cum și-ar fi dorit cel mai mult cetățenii care locuiesc în aceste zone. „În acest moment municipiul Botosani are 60 km de drumuri neasfaltate din totalul de 160 km”, susţine Cosmin Andrei, viceprimarul municipiului. La începutul acestui an primarul Cătălin Flutur anunța că în acest an că unul dintre cele mai consistente capitole bugetare din acest an este modernizarea străzilor orașului. „Nu mai puțin de 20 de străzi din municipiu vor fi modernizate în acest an”, declara Cătălin Flutur. Între timp cetățenii ce locuiesc în aceste zone nu mai cred în promisiuni și solicită autorităților locale fapte. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata