locale psd
locale sus

Cetatenii din Nicseni sunt asteptati la vot duminica

0 845

Duminică peste 2000 de cetăţeni sunt aşteptaţi la vot la Nicşeni pentru desemnarea noului primar.

Azi la sediul Ministerului Afacerilor Interne, a avut loc o videoconferință cu prefecții și reprezentanții structurilor teritoriale ale MAI, în cadrul căreia a fost verificat stadiul de îndeplinire a sarcinilor prevăzute de Calendarul Acțiunilor din Cuprinsul Perioadei Electorale a Alegerilor Locale Parțiale din data de 5 noiembrie, concluzia fiind că toate activitățile sunt în grafic. Videoconferința a fost condusă de secretarul de stat, comisar de poliţie Mihai Dan Chirică.

La cele trei secţii de votare  sunt aşteptaţi 2140 de localnici ai comunei. Aceștia au de optat între cinci candidați. Secţiile de votare vor fi deschise între orele 07.00-21.00, fiecare secţie având alocate câte cinci ştampile.

Instituția prefectului a asigurat imprimarea buletinelor de vot și confecționarea ștampilelor birourilui electorale de circumscripție și ale secțiilor de votare. Totodată, au în responsabilitate asigurarea transportului și distribuirea materialelor, documentelor și a tipizatelor necesare pentru desfășurarea procesului electoral. La nivel naţional alegerile locale parțiale se vor desfășura duminică într-un municipiu și în 16 comune din 13 județe.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata