parlamentare sus
achitei top

Cetăţeni din Bangladesh depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni

0 511

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au depistat opt cetățeni Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România.

psd parl jos

Sâmbătă, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani – I.T.P.F. Iaşi au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

Astfel, polițiștii de frontieră au depistat în municipiul Botoşani un grup de persoane, cetăţeni afroasiatici care nu își justificau prezența în zonă şi nu vorbeau limba română.

Poliţiştii de frontieră au încercat legitimarea persoanelor, însă acestea nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul S.T.P.F. Botoşani, pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, şi au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoanele în cauză au fost predate către Biroul pentru Imigrări al județului Botoșani.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata