parlamentare sus
achitei top

Cercetător român: ”Într-o lună pandemia se va termina”

0 568

Un cercetător român vine cu vești îmbucurătoare. Acesta susține că pandemia de coronavirus ar putea să ia sfârșit mai devreme decât ne așteptam. Adrian Resitan a declarat că vom scăpa de pandemia în aproximativ o lună. Prof. dr. Adrian Restian a susținut într-un interviul la Medika TV că vom scăpa de pandemie, dar nu și de virus. Acesta a declarat că SARS-CoV-2 va rămâne printre noi, așa cum se întâmplă și cu virusul gripal.

psd parl jos

”Cred că într-o lună se va termina. E un vârf prea abrupt și acum toți cei care nu respectă măsurile de protecție și sunt vulnerabili, vor face boala și rămân oamenii care sunt fricoși și care se vor imuniza treptat.”, a spus doctorul.

Cantiatea de virust este importantă

”Pentru că e importantă și cantitatea de virus cu care intri în contact. De exemplu, eu când merg în magazin, nu stau foarte mult. Stau cât este nevoie, evit întâlnirile și stau cât mai puțin posibil. O să vedeți că după o lună se va întâmpla ceva ori cu virusul, ori cu noi și se va termina acest trend ascendent și chiar înspăimântător al numărului de cazuri,” a explicat acad. Adrian Restian.

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata