Cele mai asteptate animatii sunt luna aceasta la Cine Globe

0 192

Cele mai asteptate animatii pentru copii au premierele luna aceasta la Cine Globe, o ocazie numai buna de petrecut timp de calitate alaturi de cei dragi!

Luna iulie este asociată cel mai des cu concediile petrecute în afara orașului și festivaluri muzicale. Cu toate acestea, botoșănenii care decid să rămână în oraș, pot alege să petreacă câteva ore de calitate alături de cei mici urmărind cele mai așteptate animații ale verii care se lansează în această lună.

Toy Story 4

Cunoscuta gașcă din seria “Toy Story” se află acum în compania lui Woody, o fetiță care se pregătește să meargă la grădiniță și se luptă cu temerile specifice noii etape din viața ei. Iar când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, aventura lor începe cu adevărat. Este un film pe gustul părințiilor, dar și al copiilor și fiecare își poate lua câteva lecții de viață de la simpaticele jucării.

Spider Man: Departe de casă

Saga Infinity War continuă cu aventurile lui Spider-Man, care este nevoit să iasă din umbra lui Tony Stark și să-și descopere adevăratul potențial de super-erou. Aventurile îl poartă pe Peter din New York direct în Europa, iar orașe precum Londra, Veneția se vor regăsi în filmul “Spider Man: Departe de casă”. Fanii benzilor desenate vor fi încântați să descopere un nou personaj care intră în universul cinematografic Marvel: Mysterio.

Regele leu

Pornind de la animația din 1994 care a emoționat o lume întreagă, Disney va lansa un nou proiect cinematografic ambițios. După succesul înregistrat de filme precum Alladin, Frumoasa și bestia, Cartea Junglei șamd, este vremea Regelui Leu să urce pe tron. Filmul păstrează o parte din coloanal sonoră a desenului animat, dar vine și cu multe alte surprize.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata