1 martie andrei

Cel mai bun prieten al lui Bogdan, arestat pentru uciderea Petronelei, face confesiuni șoc: „Ar fi fost în stare să facă asta pentru iubită!

0 5.265

Noi detalii ies la iveală în cazul fotografului care și-ar fi ucis o prietenă, în timpul unei ședințe foto.  Jurnaliștii de la ”Acces Direct” au stat de vorbă cu cel mai bun prieten al fotografului, dar și cu o tânără care susține că o cunoaște și pe iubita băiatului acuzat de crimă.

Astfel, prietenul adolescentului de 16 ani care și-a ucis cu sânge rece prietena susține că nu crede că este adevărat ce se spune în presă.

”Încă nu sunt convins de ceea ce se tot vorbește, până nu aflu de la el exact ce s-a întâmplat, cu adevărat. Băiatul ăsta nici măcar nu înjură pe cineva, SA crescut fără tată, iar mama lui e plecată în străinătate. Era doar cu sora lui, iar ea era împotriva relației lor. A găsit refugiul la fata asta, iubita lui și orice s-ar fi întâmplat, ea era totul pentru el și poate că ar fi fost în stare să facă lucrul ăsta. Personal, cred că s-au acumulat multe frustrări, iar ce a spus fata asta despre prietena lui a umplut paharul. Bănuiesc că a fost doar o victimă fără voie Pe Mimi, prietena lui, o cunosc de cine ani, înainte să îl cunosc pe Bogdan. Probabil că în relația lor, ea era cea care trebuia să lupte, să facă orice pentru relație. Dar nu se leagă faptele întâmplate cu ei.”, a povestit tânărul.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata