locale psd
locale sus

Cea mai frumoasa voleibalista din Romania are numai 17 ani si este din Botosani

0 798

Este extrem de dificil să faci un top al celor mai frumoase voleibaliste din România, în condiţiile în care sportul cu mingea la fileu este plin de fete sexi şi atrăgătoare. Aproape toate echipele au jucătoare care pot oricând face carieră în modelling, iar multe dintre ele au şi primit oferte în acest sens.

Totuşi una dintre jucătoarele din Divizia A1 iese în evidenţă chiar şi în această lume de fete frumoase. Adelina Budai Ungureanu poate câştiga oricând un concurs de Miss. Şi are numai 17 ani!

Adelina joacă la Dinamo Bucureşti pe postul de secund şi este născută (unde altundeva?) în Moldova, mai exact la Botoşani, pe 29 iulie 2000. De la Pro Volei Botoşani, unde s-a format, frumoasa jucătoare s-a transferat la Agroland Timişoara, iar din acest an este în Bucureşti, la Dinamo. Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare mizează în acest sezon pe un lot cu foarte multe jucătoare tinere şi de perspectivă, la fiecare meci având cel puţin trei voleibaliste de 17 ani în teren.

Adelina Budai Ungureanu are 1,85 metri înălţime şi a impresionat deja la Naţionala de junioare. Specialiştii îi prevăd însă un viitor strălucitor la fileu, dacă nu cumva va fi furată de prezentările de modă.

 

sursa prosport.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata