Cătălin Silegeanu, Patronatul Național Român Botoșani : „Redeschiderea tuturor afacerilor este o necesitate”

0 314

Redeschiderea tuturor afacerilor este o necesitate. Acesta este părerea lui Cătălin Silegeanu, vicepreședintele Patronatul Național Român Botoșani. Tânărul om de afaceri botoșănean prezintă o serie de măsuri care trebuie luate în perioada următoare astfel încât afacerile să fie repornite. „Programul IMMINVEST este un program de ajutor mai mult al companiilor mijlocii și mari și nu a micilor companii cu 1-3-50 angajați. Investițiile în infrastructură prin fonduri europene ar trebui să se facă rapid , Guvernul ar trebui să dea în lucru proiecte de autostrăzi URGENT.

Lumea rurală trebuie scoasă din secolul 19 și adusă în secolul 21 prin fonduri europene și naționale. Încă avem 1.00000 de oameni fără job. 40% din români au venituri mai mici din cauza pandemiei și amâna anumite achiziții scumpe și vacanțe – consumul scade.

Presiunea de lichiditate este la companii care așteaptă ÎNCĂ măsuri clare de relansare a Economiei. Dragi Guvernanți lăsăți atacurile politice și consultați Patronatele Române , discutați cu Camerele de Comerț , analizați cererile și luați MĂSURI”, este mesajul lui Cătălin Silegeanu, vicepreședinte Patronatul Național Român Botoșani. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata