Cătălin Silegeanu lansează o provocare pentru botoșăneni: „Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?” 

1 781

Cătălin Silegeanu este un tânăr ce a ales să se implice în rezolvarea problemelor municipiului și județului și a acceptat să între în politică. Cu o experiență în afaceri de peste 15 ani Cătălin Silegeanu vrea să aibă un dialog cu cetățenii municipiului. Redăm integral mesajul tânărului politician.

„Sunt politician tânăr, însă experiență în afaceri de peste 15 ani m-a învățat să am o viziune legată de strategie , iar o strategie pe termen mediu și lung e necesară oricărui tip de dezvoltare. Pentru că un oraș să crească și să se dezvolte în mod inteligent și sustenabil e nevoie de o administrație deschisă și transparență. Nu ai cum să realizezi lucruri mari , dacă nu reușești mai întâi să definești lucruri mari. 

Așa că voi lansa câteva proiecte , iar unul dintre ele este o provocare către toți locuitorii municipiului Botoșani. Proiectul constă în a atrage cât mai multe răspunsuri la următoarea întrebare: „Ce îți dorești de la viitorul tău Primar?”

Pentru început vreau să aflu opinia oamenilor , să dialoghez cu ei , lucru pe care restul politicienilor l-au uitat în ultima vreme.

Lasă un comentariu la această postare , iar marți 2 iunie voi alege cel mai elocvent răspuns , mă voi întâlni cu acea persoană , punem o camera pe bord care să filmeze locurile din față , vom face o tură prin tot orașul , și împreună vom vedea ce trebuie făcut , de la Teatru , la Cornișă , Stadion , sala Polivalentă , Lebădă , Drumul Tătarilor , Străzile de la periferie , zona industrială , zona Formens , ieșirea spre Iași și Ștefănești.

În acest timp o să vorbim despre gropi , tramvaie , parc industrial , locuri de parcare, locuri de muncă lipsa , lipsa infrastructură și alte subiecte legate de bună dezvoltare a orașului Botoșani

Începem cu problemele municipiului , după care ne vom ax ape problemele întregului județ. Fiecare localitate , fiecare zona are problem specificare caree trebuiesc abordate clar și cu profesionalism.

Dezvoltarea Botosaniului nu poate avea loc fără un dialog onest , coerent și sincer între politicieni , factorii de decizie , societatea civilă și cetățenii implicați.

Mă aștept la comentarii răutăcioase , însă o dată cu intrarea în politică mi-am asumat acest lucru. Însă sper că măcar 80% din comentarii să fie constructive , să ne ajute să ne creem o opinie despre dorințele botosanenilor și viziunea lor pe termen lung că și locuitorii acestui oraș.”

1 Comentariu
  1. Andrei Daniel Spune

    Buna ziua. Ce imi doresc de la viitorul primar ? Este o intrebare ce nu am auzito in ultimii 30 de ani de la nici un politician Botosanean. Toti si-au inceput cariera in functii doar cu promisiuni si sloganuri mincinoase.
    I-mi doresc un primar cu, coloana vertebrala care atunci cand ajunge in aceasta functie sa se implice pentru a le asigura cetatenilor acestui oras un trai decent. Si ma refer la infrastructura, atragerea de investitori pentru a crea locuri de munca , transportul in comun cu tramvaiele care acum sunt un pericol public si tare m-as bucura sal vad pe viitorul primar prin locurile publice dialogand cu cetatenii , sai intrebe personal de neajunsurile acestora. Ar mai fi multe aspecte de evidentiat dar cele cele de mai sus ar fi indeajuns pentru un nou inceput.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata