Catalin Silegeanu despre Botoșaniul inundat: „E deja nepăsare și rea voință din partea celor care timp de 4 ani și au încasat leafa”

0 320

In Botoșani – in centru e ca la periferie, la vânătoare de inorogi ..In centru se vânau caii verzi !

 

A venit toamna, și e frumoasă și plouă.Că asta-i toamna cu vânt , cu ploi.

 

Și multe surprize ne oferă orașul nostru drag .Mai bacovian așa, mai lacustră când autoritățile nu și-au făcut treabă timp de 4 ani de zile , ani in care a plouat că doar nu ploua odată pe an .

 

 

 

Și s-au inundat străzile ,și dacă ai cizme de cauciuc tot îți este teama sa treci pe celălalt mal. Inchipuiti-va copiii, bătrânii cum trec …zici că ai nevoie de prăjina și că ești la jocurile olimpice. E deja nepăsare și rea voință din partea celor care timp de 4 ani și au încasat leafa și și-au văzut joc de cetățeni și de oraș din cauza jocurilor politice și a culorilor politice …

 

 

 

De ce nu a plouat in campanie ..sa ii fi văzut atunci cu pliantele in mana …cum abordau cetățenii și cu ce promisiuni își mai făceau campanie . Cam asta e viață când plouă în Botoșani .Multa mizerie, nămol , mâzgă și apă . Când nu ploua avem , frunze nematurate gunoaie nestranse de prin parcuri , coșuri stradale pline și multă incompetență și prostie in mintea autorităților .

 

 

 

A cui este vina și a cui este responsabilitatea ??? Cine este responsabil de aceste nenorociri ?

 

 

 

Public a iesit cineva sa explice situatia?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata