Catalin Silegeanu, candidat independent la Primăria Municipiului Botoșani, organizează întâlniri cu cetățenii

0 463

(CP ) Ca și candidat independent la Primăria Municipiului Botoșani cred că este de datoria mea că să mă fac cunoscut tuturor cetățenilor , indiferent că unii vor dori să mă voteze , iar alțîi vor vota doar ce li se dictează de la Partid , adică vor vota Partidul.

Pentru că sunt mulți dintre dumneavoastră care inca nu mă cunosc , mă voi prezenta prin o noua campanie :

Silegeanu Cătălin , Candidat Independent la Primăria Municipiului Botoșani , vine pe stradă ta`.

De ce? Pentru a discuta , pentru a va ascultă problemele , nemulțumirile , dar mai important pentru a ne Cunoaște.

Este normal că întâlnirea să fie una organizată , așa că …lasă un comentariu la această postare cu numele străzii tale și dorința ta de a ne cunoaște . În funcție de solicitări , voi prioritiza străzile , vom merge acolo și vom stă de vorba , vom realiza un reprtaj , apoi il vom face PUBLIC. Ce lipsesc cetatenilor din Botosani ? Ce schimbari doresc pe strada lor? Ce schimbari doresc in orasul lor?

Menționez că îmi doresc să merg pe toate străzile din Botoșani , sa cunosc cât mai mulți oameni , indiferent de vârstă , sex sau etnie.

Puțini candidați interacționează direct cu cetățenii. Cu toții însă cer votul acestora prin promisiuni , promisiuni care după dată alegerilor nu se mai transfora în fapte , iar pe ei nu îi mai vezi între oameni.

Pacat. Cetateanul te valideaza si tot el te taxeaza daca nu ai realizat ce ai promis acum 4 ani. Cetatenii nu trebuie sa uite , sa nu se lase ademeniti de `pomeni electorale` , cu toate ca inca se mai practica. Voi fi foarte atent sa descopar aceste `pomeni elecorale` si sa le taxex PUBLIC.

Gata , cu pomana , gata cu `mita electorala`.

Cred că e timpul de a ÎNCERCA o SCHIMBARE iar CĂ SĂ SCHIMBĂM TOTUL E NEVOIE DE TOȚI.

Acestei campanii se pot alatura si ceilalti candidati la Primaria Municipiului Botosani, daca isi manifesta interesul. Putem merge impreuna intre oameni.

Comunicat de presa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata