Catalin Flutur : „Stiu foarte bine, in cel mai mic detaliu chiar, problemele care mai exista in unele zone ale orasului”

0 470

Vizită pe străzile modernizate făcută de primarul Cătălin Flutur. Acesta ţine să le trasmită botoşănenilor că ştie nemulţumirile acestora cu privire la starea străzilor. „Dragii mei, pentru că este un subiect frecvent abordat în spațiul public, vă asigur că știu foarte bine, în cel mai mic detaliu chiar, problemele care mai există în unele zone ale orașului cu străzile pe care încă nu am reușit să le modernizăm.
Am vizitat ieri câteva dintre zonele în care lucrările de modernizare s-au încheiat de curând. Am putut constata personal că oamenii de pe străzile în cauză, Ana Ipătescu și Dimitrie Bolintineanu, sunt mulțumiți, la fel ca și cei care, fără a fi riverani, se deplasează în mod curent pe respectivele artere de circulație. La fel de satisfăcuți de noua față a cartierului lor sunt și botoșănenii de pe Strada Teatrului, unde am efectuat lucrări de amenajare și asfaltare în ultimele săptămâni. Iar satisfacția botoșănenilor este cel mai important lucru pentru mine, ca edil.
În acest an vom realiza – în limitele bugetare – și alte lucrări de modernizare a străzilor din municipiu, cea mai importantă investiție de acest gen ca lungime și număr de riverani fiind pe Drumul Tătarilor. Dar nu uităm străzile Iuliu Maniu, Peco, Popăuţi, Crinilor, Vâlcele, Mărăşti, etc.„, a declarat Cătălin Flutur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata