Cătălin Flutur: Prima rată a contractului de leasing pentru autobuzele de la Eltrans va fi plătită în luna septembrie

0 422

(CP) Autobuzele noi au fost omologate de Autoritatea Rutieră. Prima rată a contractului de leasing va fi plătită în luna septembrie. 

Vineri, 3 iulie, am mai parcurs o etapă legală obligatorie din procesul de punere în circulație a autobuzelor ISUZU, care vor înlocui actualele tramvaie și cu care vor putea circula botoșănenii începând cu data de 1 august.

Șeful ARR Botoșani, Florin Plian, a semnat și eliberat către directorul SC Eltrans SA, Victor Ivănescu, cele nouă copii conforme ale documentelor autobuzelor, în vederea demarării serviciului de transport public local de persoane după parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de legislația în vigoare.

Suntem preocupați de siguranța cetățeanului și ne îngrijim de respectarea riguroasă a cadrului legislativ pentru ca noile autobuze să poată circula în municipiu în cel mai scurt timp.

Pentru corecta informare a botoșănenilor – dar și pentru o minimă înțelegere a proceselor administrative de către cel care ocupă de opt ani funcția de viceprimar PSD al municipiului, fiind preocupat doar cu ședințe foto-video pentru rețelele de socializare și cu lansarea de acuzații mincinoase privind costurile suportate de municipalitate – prima rată din contractul de leasing operațional pentru autobuzele ISUZU va fi plătită de către SC Eltrans SA în luna septembrie 2020.

 

 

 

 

 

 

 

 

Comunicat de presă primar Cătălin Flutur

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata