Cătălin Flutur : „Postul de director la Urban Serv nu este o sinecură de partid!”

0 563

Postul de director la Urban Serv nu este o sinecură de partid!

Urmăresc cu interes evoluția situației de la SC Urban Serv SA, după demisia directorului general Simion Drelciuc. După luni de zile de dispute interne între diferite personaje desemnate de PSD să conducă societatea de salubrizare a municipiului, lucrurile pot reveni în matca normală.
Este cazul ca noul manager să fie desemnat pe criterii profesionale solide, lăsând la o parte măruntele jocuri politicianiste de culise. Botoșănenii au nevoie de găsirea celor mai eficiente soluții pentru problemele complicate legate de managementul deșeurilor și de salubrizarea orașului. Pentru asta ne trebuie profesioniști adevărați, hotărâți să găsească soluțiile optime în cel mai scurt timp.
Pozițiile de conducere în societățile din subordinea Consiliului Local nu sunt și nu trebuie privite de către nimeni ca niște sinecuri pentru unii membri de partid, ci ca niște responsabilități majore, puse pe umerii celor mai pricepuți oameni, care trebuie să și le asume ca atare. Pentru a face treabă, nu pentru a încasa niște salarii bune, în timp ce lucrurile sunt lăsate să evolueze la voia întâmplării!
Este o șansă, așadar, ca evoluția proastă a indicatorilor societății municipale de salubrizare din ultima perioadă să fie stopată. Sper că rațiunea va învinge interesele mărunte ale unora sau altora și că, implicit, consilierii PSD majoritari în CL Botoșani, precum și membrii desemnați tot de ei în Adunarea Generală a Acționarilor și în Consiliul de Administrație de la Urban Serv vor decide în folosul botoșănenilor.
Activitatea SC Urban Serv poate fi îmbunătățită în cel mai scurt timp. Există soluții pentru toate problemele și provocările din prezent și personal mă voi asigura că ele vor fi implementate repede și bine.
Am demonstrat recent că suntem în măsură să gestionăm corect problema punctuală a taxei speciale privind deșeurile, taxă stabilită pentru agenții economici din municipiu.Salut modul constructiv în care, săptămâna trecută, în ședința extraordinară de consiliu, au fost îmbrățișate soluțiile propuse de noi de către majoritatea PSD și sper ca acest mod constructiv de a se raporta la problemele orașului să continue. Șicanele politicianiste de care m-am izbit adesea în ultimii ani și care lovesc direct în interesele municipiului și ale locuitorilor săi trebuie să înceteze.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata