Catalin Flutur : „Lansarea Cornișa AquaPark chiar este un eveniment aparte, poate chiar istoric”

0 427

Primarul Cătălin Flutur a avut un mesaj după cele trei zile şi seri de spectacole ce au avut loc la deschiderea oficială a Parcului de Agrement Cornişa.

„Dragii mei, am avut parte cu toții de un sfârșit de săptămână de excepție, trei zile de spectacole în aer liber, la inaugurarea parcului de agrement de la Cornișa.
N-aș vrea să exagerez cu nimic și nici să supralicitez semnificația acestor zile, dar cred sincer că pentru un oraș în plină dezvoltare cum este Botoșaniul nostru drag punerea pe harta turistică a țării o dată cu lansarea Cornișa AquaPark chiar este un eveniment aparte, poate chiar istoric.
Țin să vă mulțumesc tuturor, din toată inima, pentru entuziasmul cu care ați participat, într-un număr atât de mare, la acest moment deosebit de important.
Le mulțumesc, de asemeni, și oaspeților noștri din județele Moldovei, din alte zone ale țării, ca și celor din Republica Moldova și Ucraina, care au ținut să ne fie alături la inaugurarea Cornișei.
Nu în ultimul rând, vreau să le mulțumesc colegilor și colaboratorilor implicați în mod direct în organizarea tuturor evenimentelor din aceste zile pentru efortul depus și energia cu care și-au făcut datoria.”, este mesajul primarului Cătălin Flutur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata