Catalin Flutur : „În Botoșani mai sunt nostalgici USL…În afara de deputatul Cristian Achiței nimeni nu face opoziţie” – VIDEO –

0 1.347

Catălin Flutur, primarul municipiului Botoşani, a comentat azi ce s-a întâmplat la mitingul PSD din Capitală. Acesta susţine că la nivelul judeţului şi municipiului Botoşani a fost un oarecare blat între social democraţi şi foştii liberali. Referirea l-a vizat pe unul dintre oamenii de afaceri liberali ce deţine o firmă de transport şi a închiriat mijloace de transport social democraţilor. „De asemenea, am văzut și am constatat și un mic blat care se face. Sunt chestii transpartinice în timp și am constatat că încă în România și în Botoșani mai sunt nostalgici USL. Lucrul acesta nu ne va face pe noi, cei din opoziție, puternici și nu vom avea arme și argumente puternice și suficiente să bați un partid mamut. Îi invit pe toți colegii mei din opoziție să facă absolut totul ca în România să existe un echilibru al puterilor”, a Cătălin Flutur.

În acelaşi timp acesta este de părere că la nivelul Consiliului Local social democraţii nu fac niciun atac la foştii liberali. La nivel central edilul este de părere că singurul parlamentar care face opoziţie este Cristian Achiţei.  „În acești doi ani de când m-am întors în primărie am constatat un lucru foarte simplu: nu am auzit și nu am văzut din partea partidului de guvernământ, a PSD Botoșani, niciun fel de atac la colegii mei de partid, mai ales la cei care au făcut parte din fostul PNL. De asta vă spuneam de o mică înțelegere, cum nu am văzut decât târziu atacuri venind invers. În afara de deputatul Cristian Achiței, nu știu dacă cineva a mai avut parte de un tratament aidoma cu al meu în PNL. Asta înseamnă că încă au fiori reci în perioada asta, și nu au venit dintr-o singură parte, nu sunt atacurile din Consiliul local de la viceprimari și consilierii PSD, sunt atacuri de la aproape toți parlamentarii PSD în frunte cu președintele, lucru pe care eu nu l-am făcut. Eu vorbesc despre PSD, nu vorbesc despre oameni, Vorbesc despre un mod de a lor de a acționa. Poate trebuia să mă îmbrac în cămașă albă și eu, pentru că abuzurile în sine invocate puteau să le regleze în cei șase ani de guvernare” a precizat primarul muncipiului.

VIDEO

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata