Catalin Flutur: „Complexitatea acestui parc este atât de mare încât suntem absolut convinşi că Botoşaniul va fi pus pe harta turistică a ţării”

0 353

In cadrul festivitatii oficiale a inaugurarii Parcului Cornisa Catalin Flutur a multumit celor implicati in terminarea proiectului ce a dus la constructia parcului de agrement.
„Le mulţumesc în primul rând botoşănenilor care au avut răbdare cu noi până am reuşit să deschidem acest obiectiv. Acest proiect l-am depus undeva în decembrie 2008, când am avut Studiul de Fezabilitate şi a stat o perioadă pe lista de aşteptare. Finanţarea am semnat-o pe o sumă mult mai mare, de zece milioane de euro, în anul 2011. În anul 2013 am reuşit să facem licitaţia şi de atunci foarte mulţi oameni, proiectanţi, constructori, diriginţi de şantier s-au implicat aici. Nu a fost uşor, nu a fost deloc uşor. Tuturor celor prezenţi aici le mulţumesc”, a spus primarul Cătălin Flutur, care a adaugat ca numarul turistilor care vor veni in judetul Botosani va creste. „Faptul că a venit cineva cu nişte bani, chiar dacă ne-a costat pe noi după aia, dar cred că s-a meritat. Când am gândit proiectul am zis, din păcate, la Eminescu, la Iorga, la Luchian, la Enescu mai veneau foarte foarte puţini turişti. Turismul cultural, dealtfel, nu prinde. Şi am zis că dacă tot facem ceva, hai să facem ceva care este unic. Este de departe cel mai mare parc de agrement din ţară, se întinde pe 51 de hectare. Este de departe cel mai complex. Complexitatea acestui parc este atât de mare încât suntem absolut convinşi că Botoşaniul va fi pus pe harta turistică a ţării. Şi în afară de toţi botoşănenii, în primul rând l-am făcut pentru botoşănenii noştri, aşteptăm colegi din tot judeţul, din judeţele învecinate şi le mulţumesc celor din Republica Moldova şi Ucraina care sunt aici şi cu cei de la televiziuni să ne promoveze”, a mai spus Flutur.

DECLARATIE VIDEO CATALIN FLUTUR

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata