Cătălin Flutur – Candidatul AUR la primăria municipiului Botoșani anunțat de la București

0 558

Partidul lui George Simion este plină campaniei electorală de achiziționare de politicieni cu ceva notorietate care să tragă pentru AUR la alegerile din acest an.

Potrivit puterea.ro, petrecerea sărbătorilor de iarnă de către George Simion în nordul Moldovei nu a fost întâmplătoare întrucât liderul AUR a avut grijă să facă și ceva jocuri politice.

Astfel, potrivit informațiilor noastre, partidul lui George Simion a pregătit un candidat surpriză pentru primăria municipiului Botoșani. Este vorba, atenție, despre fostul primar PDL și PNL al Botoșaniului Cătălin Flutur, nimeni altul decât vărului baronului liberal de Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a mai fost primar al municipiului Botoșani timp de trei mandate, între 2004 și 2012 și din 2016 până în 2020.

În 16 martie 2017, DNA a declanșat urmărirea penală împotriva lui, acuzându-l de abuz în serviciu, sugerând că ar fi diminuat ilegal valoarea unei redevențe, a unui teren proprietatea statului român concesionat unei societăți comerciale, ceea ce ar fi produs o pagubă de peste 2 milioane de lei bugetului local al municipiului Botoșani, dar a fost achitat în 2020.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata