Casa șefului IPJ Botoșani dintr-un cartier rezidențial a fost spartă de hoți

0 449

Casa șefului Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani a fost spartă de hoți. Comisarul șef de poliție Viorel Șerbănoiu are locuința în cartierul AlfaLand din municipiul Botoșani.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Botoșani, în cursul lunii noiembrie 2018, persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuinţa şefului IPJ Botoşani, comisar şef de poliţie Şerbănoiu Viorel, de unde au sustras mai multe bunuri, valoarea prejudiciului astfel creat fiind de aproximativ 20.000 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificatu. Urmărirea penală are un caracter nepublic, conform prevederilor legislative în vigoare, fapt ce presupune că actele şi activităţile procesuale desfăşurate în cauză pot fi cunoscute doar la momentul final al cercetării penale, astfel încât să fie create premisele necesare pentru ca activitatea de strângere a probelor să se desfăşoare în condiţii optime iar persoanele bănuite să nu încerce să obstrucţioneze aflarea adevărului prin distrugerea probelor sau influenţarea martorilor. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata