Casă salvată în urma intervenției pompierilor la Drăgușeni

0 323

O casă a fost salvată de pompierii militari și voluntari, astăzi, din calea flăcărilor, în localitatea Drăgușeni. Un incendiu violent, pornit de la groapa de gunoi menajer, s-a extins la vegetația uscată și gardul gospodăriei, punând în pericol locuința.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Coțușca, cu o autospecială de stingere, dar și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Drăgușeni.

 

Pompierii au acționat rapid astfel încât flăcările să nu se extindă.

 

Au ars avegetația uscată de pe aproximativ 10.000 de metri pătrați, un gard din lemn și gunoiul menajer.

 

simio cosma

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind autoapriderea gunoaielor menajere.

 

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

 

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional, pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea de vieți.

 

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata