Cartierele din municipiul Botosani sunt ingropate in gunoi

0 516

Activitatea celor de la Urban Serv stârneşte de la zi la zi mai multe nemulţumiri în rândul botoşănenilor. Ghenele din cartiere sunt îngropate în gunoi, iar situaţia este înregistrată şi în zilele din cursul săptămânii nu doar în ziua de luni. Oficialii Urban Serv dau vină pe această situaţie pentru că depozitul de la Stăuceni este închis duminica dar ceea nu pot explica aceştia este de ce această situaţie este şi în zilele din cursul săptămânii.

„Buna dimineata. Aceasi imagine dezolatoare, gramezi imense de gunoi,miros insuportabil…nu se poate deschide un geam….in bloc sunt 8 famili cu copii de 1-5 ani,lumea continuie sa arunce gunoiul pe jos…nu am vazut pe nimeni sa plateasca o amenda,mizeria ramane cate 3-4 zile pe saptamana, urban serv nu ridica tot gunoiul la timp….” este unul dintre mesajele primite marţi dimineaţă de la un botoşănean.

În altă  zonă aceeaşi situaţie :” Asta ne-a mai rămas, să facem poze. Cei de la Urban Serv nu au ajunsă încă aici. E dezastru. Nu răspunde nimeni pentru ce se întâmplă. În birouri e curat, nu miroase a gunoi ca aici”

 

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata