Caravana pentru copii cu autism continua la Baluseni și Răchiţi

0 518

Caravana de conștientizare, de acceptare, de recunoaștere, de sprijin pentru copii cu tulburări în spectrul autist și familiile lor continuă vineri în comunele Bălușeni și Răchiți cu un nou specialist în persoana doamnei dr. Răileanu Daniela cea care va oferi suport pentru depistarea, evaluarea și introducerea în programele de recuperare specifice a copiilor cu tulburări de creștere.

„Doresc să-i mulțumesc pentru faptul că s-a alăturat proiectului nostru de suflet pentru ca acești copii să beneficieze cât mai repede de consult de specialitate și ulterior terapie.

Și de această dată, autoritățile locale, medicii de familie și asistenți medicali comunitari de la nivelul comunităților locale și-au arătat toată disponibilitatea în sprijinirea campaniei astfel încât consultarea pacienților să se desfășoare în condiții cât mai bune.

Așadar, îi așteptăm pe toți cei interesați să obțină informații cu privire la cele două tupuri de tulburări amintindu-le că pot beneficia de consultații gratuite specifice.

Mulțumesc tuturor celor implicați!”, a declarat deputatul social democrat Tamara Ciofu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata