locale psd
locale sus

Cantitate uriașă de țigări de contrabandă descoperite într-o maşină condusă de un tânăr de 19 ani

0 139

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani au depistat în trafic un cetăţean român care transporta 40.000 de țigarete fără timbru de acciză. Ţigaretele, în valoare de 25.000 de lei, au fost indisponibilizate în vederea confiscării, în cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

 

În data de 10 aprilie a.c., în jurul orei 21.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoșani au organizat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigarete. Astfel, în jurul orelor 21.00, a fost oprit în localitatea Stăuceni un autoturism înmatriculat în județul Suceava, condus de un cetățean român în vârstă de 19 ani, suspect a fi implicat în activități de contrabandă.

Autoturismul a fost condus la sediul poliției de frontieră, iar în urma unui control amănunțit, în portbagajul acestuia, într-un locaș special amenajat, a fost descoperită cantitatea de 40.000 de țigarete fără timbru de acciză. 

Pe numele tânărului poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

Autoturismul, în valoare de 20.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Poliţiei de Frontieră Botoșani, iar ţigările în valoare de 25.000 de lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata