parlamentare sus
achitei top

Campanie ALDE Botosani pentru strângerea de ajutoare destinate sinistraţilor din judet

0 1.266

Liliana Mincă anunţă iniţierea unei campanii pentru strângerea de ajutoare destinate persoanelor sinistrate în urma inundaţiilor de sambata din judeţul BOTOȘANI , alimentele şi bunurile pentru acestea urmând să fie colectate în sediul ALDE din strada Săvenilor, nr.2-8, Botosani.

 

psd parl jos

Astfel, sediul ALDE BOTOSANI, va deveni locaţie în care oamenii cu suflet, sensibili la drama cu care se confruntă semenii lor, vor putea dona îmbrăcăminte, încălţăminte, apă potabilă, alimente neperisabile, pături şi orice alte obiecte pe care le consideră utile gospodăriilor afectate de inundaţii.

Campania va începe luni, 02.07.2018, colectarea ajutoarelor având loc în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul 9.00 – 19.00.

Ca urmare a situației dificile cu care se confruntă locuitirii din cele 22 de localități afectate de inundațiile din judetul Botoşani, Liliana Mincă, președintele filialei ALDE Botosani impreuna cu reprezentantii Biroului Politic Teritorial a dispus astăzi, 01.07.2018, înființarea unui punct de colectare a ajutoarelor.

Persoane de contact:

Vătui Georgeta – vicepresedinte ALDE Botoșani

Fedor Gheorghe-vicepresedinte Alde Botosani

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata