Calator umilit de soferul unui microbuz – FOTO –

1 666

Un călător a fost umilit de şoferul unui microbuz. Incidentul a avut loc azi pe ruta Cătămăşti Deal –  Botoşani iar cel care a avut un comportament josnic este şoferul unui microbuz de pe traseul 2. Martoră la scenă a fost o botoşăneancă care a relatat cele întâmplate pe pagina sa de Facebook.

Redăm integral cele scrise de botoşăneancă :

Nu prea mi s-a întâmplat să am probleme cu şoferii microbuzelor pe ruta Cătămăreşti-Deal – Botoşani, dar cel de azi a întrecut orice măsură.

Ora 17:15 urc în Cătămăreşti. Şoferul urla la un pasager care venea probabil de la grădină. Căra un sac cu porumb, mere, pere şi nişte nuci. Sacul s-a rupt şi şoferul era foarte nervos din cauza asta. Doar o treime din sac era plină, deci nu vă imaginați o mare de cereale şi fructe la picioarele noastre. Omul nu a spus nimic, tăcea şi strângea lucrurile. Două domnişoare, extrem de bine educate, râdeau de necazul omului.

Şoferul nostru tot comenta şi înjura de parcă îl ducea pe gratis, iar fructele şi porumbul domnului îi stricau bunul mers. Precizez că nimeni nu se împiedica de ele, iar omul punea la loc în sacul legat si răslegat imediat cum se întâmpla să cadă ba un porumb, ba un măr. Prindeți voi ideea.

Am coborât la Gară şi aud în spatele meu zgomote. Şoferul l-a dat jos pe om, i-a aruncat lucrurile, printre care şi o bucată de sticlă care, ghiciți ce, s-a spart instantaneu.

Precizez că numărul maşinii era BT 06 BUS- un VW destul de uzat.

Uitați şi omul nostru. Se văd şi bucățile de sticlă spartă…în stație…

1 Comentariu
  1. Catalin Spune

    Eu,daca ar fi după mine,toți jegoșii de șoferi de pe maxi taxi ia s concedia.Autoritățile locale cunosc asemea incidente dar nu iau nici o măsură.Degeaba ne batem gura.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata