Cadru didactic botosanean despre adresa Ministrului Pop : „Ne ameninta cu denuntul si puscaria!”

0 641

Cadrele didactice botoşănene sunt revoltaţi după ce au primit adresa ministrului educaţiei, Liviu Pop, respectiv a Inspectoratului Şcolar Judeţean cu privire la auxiliare. Daniel Botezatu, profesor de istorie, a reacţionat :

simio cosma

Caricatura de ministru al Educației trimite amenințări în școli în legătură cu folosirea altor auxiliare decât cele oficiale. Un veritabil autodafe în plin secol XXI!
(https://ro.wikipedia.org/wiki/Autodaf%C3%A9) Ne amenință cu denunțul și pușcăria! Reproduc adresa de la ISJ, dar ISJ e doar mesagerul, nu e vina sa pentru inepțiile lui Genunche! Ministerul invocă art. 69, alin. (1) din Legea Educației Naționale 1/2011. Dar iată ce spune și alin. (5): (5) Auxiliarele curriculare sunt constituite din ghiduri metodologice care, prin conținut, sunt în conformitate cu prevederile legale în vigoare și pe care cadrele didactice le pot selecta și utiliza la clasă, în baza libertății inițiativei profesionale, în scopul îmbunătățirii calității procesului educațional. Bre Genunche, eu dacă am un film de prezentat elevilor mei, dar voi nu l-ați autorizat, înseamnă că nu-l pot arăta elevilor? Pot să le prezint elevilor romanul ”Ferma animalelor”? E un auxiliar neautorizat de voi!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata