Cadouri de Paște din partea social-democratelor din municipiul Botoșani

0 389

La fel ca în fiecare an, în preajma Sfintei Sărbători a Învierii Domnului, Organizația Femeilor Social Democrate din municipiul Botoșani a desfășurat activități caritabile menite să aducă bucurie.

Anul acesta, social-democratele din municipiul Botoșani au fost în vizită la Asociația pentru Copii „IL GIROTONDO”, precum și la bătrânii cazați la „Casa Maria” din municipiul Botoșani. Acestea au oferit cadouri constând în fructe, legume și produse din carne, toate specifice acestei perioade și atât de nesesare la pregătirea meselor zilnice.

„Mă bucur nespus că am putut ajuta, cât de puțin. În astfel de situații nu poți rămâne indiferent și tocmai de aceea am decis împreună cu colegele mele ca anul acesta să ne axăm pe produse alimentare. Știm că nevoi sunt multe, însă este de notorietate că atât copiii, cât și bătrânii reprezintă două categorii de persoane pe care OFSD le are ca priorități în permanență, de aceea depunem toate eforturile să le facem viața mai ușoară”, a declarat Silvia Diaconu, președintele Organizației Femeilor Social Democrate din municipiul Botoșani.

Organizația Femeilor Social Democrate mulțumeste tuturor colegelor care au îmbrățișat acest demers.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata