1 martie andrei

Bustul lui IC Brătianu din Primăria Botoșani mutat într-o magazie. „Bolșevicilor din conducerea primăriei municipiului Botoșani le-a stat în gat”

1 285

Liberalul Maricel Maxim s-a declarat deranjat de gestul celor ce au mutat bustul lui IC Brătianu aflat pe holul primăriei Botoșani, cel mai probabil într-o magazie.

Bolșevicilor din conducerea primăriei municipiului Botoșani le-a stat în gat bustul cu IC Brătianu, primul președinte al PNL, asa înțelegând ei sa respecte personalitățile istorice care au marcat România moderna asa cum o știm astăzi. Probabil ca un bust al lui Iliescu sau Dragnea ar fi fost agreat” a declarat Maricel Maxim.

Nu este prima data când discuțiile în privința acestui bust a dus la un scandal între liberali și sociali democrați, mai ales ca în CL cei de la PSD s-au opus cu amplasarea acestuia în parcul Junior

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 Comentariu
  1. un cetatean Spune

    Era de asteptat sa se intample asa ceva oare cum bustul politicianului Brateanu cred ca-si avea locul intr-un loc vizibil si nicidecum intr-o magazie , pacat ca nu pretuim istoria inaintasilor nostri indiferent de ideologie .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata