Braconieri prinși în flagrant de jandarmi

0 60

Trei bărbați care vânau în mod ilegal sâmbătă seară, în apropierea localității Drislea, au fost sancționați contravențional de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 12000 de lei, în urma unei acțiuni pentru prevenirea braconajului cinegetic.
Cei trei au fost identificați pe fondul de vânătoare Dângeni, însoțiți de câini ogari și având asupra lor lanterne, în încercarea de a prinde vânatul existent în zonă, la adăpostul intunericului.
Acțiunea jandarmilor a fost executată în completarea misiunilor specifice acestei perioade, executate independent sau în cooperare cu I.P.J. Botoșani, având ca obiectiv principal prevenirea îmbolnăvirilor cu COVID-19. În cele două zile ale acestui sfârșit de săptămână au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale, însumând aproximativ 37000 de lei și au fost întocmite acte de sesizare o organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii a două infracțiuni, iar 151 de persoane aflate în carantină la domiciliu au fost verificate în vederea asigurării respectării acestei măsuri sanitare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata