Bovină căzută într-un cămin de apă salvată de pompieri la Tocileni

0 255

Rămasă captivă într-un cămin de apă din beton, o bovină a fost salvată de pompierii botoșăneni.

 

Animalul a căzut în groapa adâncă de aproximativ doi metri, iar localnicii au încercat să îl ajute pe proprietar să o scoată din captivitate. Eforturile lor au fost zadarnice, motiv pentru care au sunat la 112.

 

Chemați în ajutor, pompierii din cadrul Detașamentului Botoșani au ajuns, în cel mai scurt timp, la fața locului, cu o autospecială de intervenție și accesorii specifice.

 

Cu ajutorul kitului de salvare din spații înguste au reuşit să o aducă la suprafaţă. Aceasta nu a fost rănită.

 

simio cosma

Intervenţia, care s-a încheiat în urmă cu puțin timp, a durat mai puțin de 20 de minute. Întâmplarea a avut loc în gospodăria unui localnic din Tocileni, comuna Stăuceni,

 

În continuare, pompierii militari rămân mobilizați, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor medical specializat persoanelor aflate în dificultate.

Evenimentele înregistrate la nivel județean rămân în atenția Centrului Operațional pentru dispunerea imediată a măsurilor menite să asigure optimizarea misiunilor de răspuns orientate spre salvarea vieții.

 

Nu uitați! Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și din aplicația de mobil DSU care poate fi descprcată gratuit din APP Store și Google Play.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata